Masažni bazeni COAST SPAS

VIDEO BLOG o COAST SPAS masažnih bazenih:

http://www.youtube.com/user/CoastSpas?ob=0&feature=results_main

 

MODEL CASCADE II:


Gre za patentirano obliko masažnega bazena s prelivnim robom na eni strani – pogled v panoramo. Edinstven masažni bazen za max. 5-6 oseb, se ponaša z, za uporabo enostavnim uporabniškim vmesnikom BALBOA, najkvalitetnejšimi masažnimi črpalkami ter 11 različnimi vrstami šob, katerih je skupaj 50. 

Prav tako ima posebnosti: -VULKAN JET, gre za ogromno šobo na sredini bazena, ki daje občutek, da se nahajate sredi vrelca tople vode. GIANT FALL: največji slab med masažnimi bazeni.


Masažni bazen ima filtrirni sistem z največjo površino, ki znaša 175ft oz. 53, 3 kvadritnih metrov. Posedno komoro Cleastal clear purification chamber kjer se vnaša ozon ter seveda tudi izpopoljnen Ozon generator, CORONA dischage.

REDNA CENA: 15.712,00€ AKCIJSKA CENA: 13.990,00€ Cena zajema masažni bazen, trdo izolativno pokrivalo dostavo, priklop ter vso potrebno za vzdrževanje vode. Na voljo v več barvah školjke ter ohišja.

 

 

 

Masažni bazeni, poznani tudi pod imenom whirlpool ali jacuzzi ali spas, so manjši prostostoječi bazeni z ogrevano vodo in masažnimi šobami za uporabo na prostem (vrt, terasa, ...) ali za uporabo v prostoru (kopalnica, zimski vrt, fitnes soba, ...). Njihovo originalno poimenovanje - SPA (Sanum Per Aquam - zdravljenje skozi vodo) nakazuje njihovo osnovno funkcijo, ki je nudenje sprostitvenih in terapevtskih učinkov. Masažni bazeni imajo tako kot večina plavalnih bazenov vgrajeno vso potrebno opremo za čiščenje in dezinfekcijo vode (vodne filtre, ozonator), ki zagotavlja, da je voda v masažnem bazenu čista in sveža.

 Vsi masažni bazeni Coast spas imajo certifikate, ki potrjujejo najvišjo kakovost masažnih bazenov:

Certifikati za odličnost postopkov:

 

- ISO 9001:2000 za najvišjo mednarodno primerljivo raven oblikovanja in izdelave
- TÜV za energijsko varčnost (TÜV/GS)
- CE standard, ki potrjuje, da je izdelek primeren za EU področje
- ETL Semco, globalno najbolj priznana agencija za potrjevanje kvalitetnih izdelkov
- UL 1563, ki zagotavlja varnost grelcev vgrajenih v masažne bazene

 

 Masažne bazene Coast Spas odklikujejo atraktivni dizajni ter vrhunska kvaliteta izdelave kar
potrjujejo standardi npr. ISO9001, CE, ETL, TUV, UL, RU in še bi lahko naštevali.

Akrilna školjka je izdelana iz 8 plasti ter ojačana z fiberglasom največjega ameriškega
proizvajlca omenjenega materiala Owens Corning fiberglass. GARANCIJA NA ŠKOLJKO
JE DOŽIVLJENSKA!

Vse črpalke v masažnih bazenih Coast SPAs so variabilne. Pomeni, da delujejo s takšno
močjo, kot je le to potrebno in vam s tem pripomorejo pri drastičnem zniženju stroškov
uporabe masažnega bazena.

GARANCIJA

5let na:

- grelec
- LED osvetjavo
- površje školjke
- Ohišje (za modele iz imitacija kamna)

3leta na:

- na komponente masažnega bazena (črpalke, šobe, nadzorna plošča...)

 

 

 

MODEL CASCADE II:Gre za patentirano obliko masažnega bazena s prelivnim robom na eni strani – pogled v panoramo. Edinstven masažni bazen za max. 5-6 oseb, se ponaša z, za uporabo enostavnim uporabniškim vmesnikom BALBOA, najkvalitetnejšimi masažnimi črpalkami ter 11 različnimi vrstami šob, katerih je skupaj 50. 

Prav tako ima posebnosti: -VULKAN JET, gre za ogromno šobo na sredini bazena, ki daje občutek, da se nahajate sredi vrelca tople vode. GIANT FALL: največji slab med masažnimi bazeni.Masažni bazen ima filtrirni sistem z največjo površino, ki znaša 175ft oz. 53, 3 kvadritnih metrov. Posedno komoro Cleastal clear purification chamber kjer se vnaša ozon ter seveda tudi izpopoljnen Ozon generator, CORONA dischage.