Masažni bazen MOIRA 2 je vrhunski samočistilni masažni bazen za 4-5 oseb. Ima eno ležišče ter pet sedišč. Vsa mesta so anatomsko oblikova in vsebujejo najnovejše šobe WATERWAY, katere so za vsako mesto popolnoma drugačne in nudijo drugačno vrsto masaže. Pravtako so določene nastavljive tako po smeri kot jakosti.
V strojnici bazena se nahajta dve vodno-zračno hlajeni črpalki izdelane posebej za masažne bazene, kateri imata zaradi dodatnega hlajenja bistveno daljšo življensko dobo ter večji pretok ob nižji porabi električne energije! Prav tako bo voda v vašem bazenu vedno čista s pomočjo WATERWAY »smart« ozonatorja zadnje generacije, ki skrbi za razgradnjo bakterij in alg v vodi.
Školjka masažnega bazena je iz najkvalitetnejšega akrila na trgu – LUCITE ACRILICS ter ojačana s več plastni iz vlaken. Sam akril ima antibakterijski premaz, ki preprečuje, da bi se v školjki razmnoževale bakterije in spreminjale barvo školjki.
Ohišje masažnega bazena iz iz kompozita WPC3G: prešani les ter plastika poskrbita, da je vaš bazen po videzu iz izredno lepega lesa a hkrati bistveno bolj odporen na vremenske vplive ter sonce kot klasične lesena obloga.
Skratka masažni bazen MOIRA 2 vam zaradi kvalitetnih materialov zagotavlja dolgoletno sproščanje brez skrbi.

Cena: 9748 €

MOIRA 2